joomla makedonski jazik imas na net, mislam deka bese na <a href="http://makbot.org">makbot.org</a><br><br><div class="gmail_quote">2008/2/2 Martin PETROVSKI <<a href="mailto:m3artin@gmail.com">m3artin@gmail.com</a>>:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">><br>> Што е толку хитно? :)<br>Епа вака: се работи за веб страната на една невладина организација.<br>
Минативе години добро финкционираше со Postnuke ама се зезна скриптава и<br>останавме без вебсајт.<br>Многу е битно странава да има Македонски и Англиски дел, а за тоа колку<br>што разбрав треба CMSот да биде преведен на Македонски. Postnuke имаше<br>
ама за поновиве верзии не најдов превод. Инсталирав Џумла 1.5 и не се<br>снајдов, а за Мамбо проччитав негде дека има превод и не можам да најдам<br>линк.<br><br>Некоја идеја?<br><br>Фала,<br>Мартин<br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br><a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk">Ossm-members@hedona.on.net.mk</a><br><a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</blockquote></div><br>