<span style="font-size: 11pt; color: rgb(31, 73, 125);"><span class="nfakPe">Здраво,<br>Веќе некое време соработувам со една словенска фирма, јас работам вебдизајн како аутсорсер. <br>Пред некое време ме замолија да им најдам програмер што се разбира во<br>
Trolltech</span> QT (c++)<br>или барем многу добро што го познава С++ па да му е полесно да се надгради на ова.<br>Работава е во Словенија, значи за неколку месеци ке треба да се пресели таму.<br><br>Ако има некој заинтересиран, пишете ми овде или на:<br>
<br><a href="mailto:agurkov@gmail.com">agurkov@gmail.com</a><br></span>