Александар почнуваш да ме нервираш со твоите глупи квоутови (ако разбораш што е тоа) или да ти го напишам на латиница ако е дозволено да се пишува на латиница во вашава „Слободна група." Инаку немој да ми ги праиш тие секташки муабети за слободен совтвер пошто ти си глуп и не ја сфаќаш поентата на муабетот кој што почна добронамерно ама очиглендо дека ќе заврши обратно заради хиепркорекните секташки принципи на група од 200 луѓе (декларирани на нет) и 50-тина максимум што се собораат по секташки седенки и што изиграваат дрвени адвокати. У осталом тоа е мој став. Можеше некој и културно да ми ја објасни поентата на вашата секта. <br>