ФУФО имаш ти некоја навреда на лагер или си ги истренирал клонививе?<br><br><br><div><span class="gmail_quote">On 29/02/2008, <b class="gmail_sendername">Arangel Angov</b> <<a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<br> На пет, 2008-02-29 во 00:32 +0100, Velko KOCEV напиша:<br> <br>> За кој курац сум ја овде регистриран? Стварно. Што не ме избаците од<br> > вашата Слободна дискусиона група. Коа нема абер од дискусија освен<br>
 > СЕКТА, СЕКТА и само СЕКТА.<br> <br> <br>Добра трева а? :)<br> <br> Еве у случај да си премногу крш напраен, има едно копче „unsubscribe"<br> тука:<br> <br><br> <a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
 <br> <br>Јас не те спречувам да си ја прекинеш претплатата.<br> <br> Поздрав,<br> <br>--<br> Арангел<br> [w:<a href="http://ufo.linux.net.mk">ufo.linux.net.mk</a>]<br> [e/j:ufo at <a href="http://linux.net.mk">linux.net.mk</a>]<br>
 [i:arangel @ FreeNode]<br> <br> _______________________________________________<br> <br>Ossm-members mailing list<br> <a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk">Ossm-members@hedona.on.net.mk</a><br> <a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
 </blockquote></div><br>