<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Arangel Angov wrote:
<blockquote cite="mid:1207868129.6885.3.camel@t60" type="cite">
  <pre wrap="">На пет, 2008-04-11 во 00:50 +0200, Viktor Stojanovski напиша:
  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">Последно време многу се иритирам кога ќе ја отворам планетата и на неа 
сретнувам содржини кои воопшто не ме интересираат  и не се поврзани со 
ГНУ/Линукс и слободен софтвер. Ова е до мене или има и некој друг на кој 
што му смета оваа несакана појава?
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->
И ти не си ги приметил минусите од страна изгледа. :)

<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/?s=30042007001">http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/?s=30042007001</a>
  </pre>
</blockquote>
Не сум ги видел, сега си ја средив планетата по мој вкус ;) фала.<br>
</body>
</html>