Здраво дечки,<br><br>неколку пријатели ме прашаа за курсеви C, C++, mysql, php, apache... знае некој каде да се обратат, или дали ОССМ нуди овакви курсеви? Или има некоја шанса ако се собере група од 3-4ца со лаптопи да се држи обука во Точка? <br>
<br>Не знам, ова само предлог... и не мора да е Точка, може било каде.<br><br>Поздрав,<br>Ј.<br>