<div dir="ltr"><br><br><div class="gmail_quote">2008/9/8 Aleksandar Josifoski <span dir="ltr"><<a href="mailto:josifoski2@gmail.com">josifoski2@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Ok, got your point<br>
Прифатете ме како еден од вас кој го сака и промовира слободниот софтвер<br>
Ќе гледам своите христијански погледи на оваа листа да се воздржам да ги<br>
изнесувам.<br>
Со тие што имам исти/слични погледи на други листи, емаил адреси ќе<br>
дискутирам за христијански теми.<br>
Hey kids, I love open source<br>
новитети околу мојата суспензија нека ви пренесува Б. од Битола<br>
<div><div></div><div class="Wj3C7c"></div></div></blockquote><div>Ај да не го сметаме тоа што го пиша во оваа тема, ама во секоја друга каде што си постирал ствари што стварно немаат веза со реалност. Ако се заебаваш, нема голема штета, но ако сериозно си го пишал би требало да бараш стручна помош.<br>
Just a friendly advice<br></div></div></div>