<div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
- имаше прашања на листава за redmine инсталација, ако дојде некој за<br>
тоа ќе може да (пробаме да) ги решиме и/или да си земат vmware имиџ со<br>
инсталиран redmine</blockquote><div><br>јас прашував, ама малку сум во Холандија и не можам да дојдам :-) <br><br>иначе заглавувам со инсталација на руби, под дифолт ми инсталира верзија 1.8 а ми треба 2.1.х  Инаку на нивното официјално вики пишува како се инсталира redmine, ама нема објаснување за инсталација на руби он рејлс. Додуша немав ни време да побарам повеќе инфо за инсталацијата на руби, па ако имаш линкови - прати ми.<br>
<br><br>Поздрав,<br>Јорданка<br></div></div>