Ако некој доаѓа на Сподели знаење утре нека каже, интересно би било да се проба да се пушти plasma-desktop на S60 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=9ni_6qTwj-Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9ni_6qTwj-Y</a> или пак klines <a href="http://dimsuz.wordpress.com/2009/05/16/klines-on-nokia-xpressmusic-5800/" target="_blank">http://dimsuz.wordpress.com/2009/05/16/klines-on-nokia-xpressmusic-5800/</a> . Нека донесе некој телефон со S60, ќе треба SDK-то да се инсталира и толку ..<br clear="all">
<br>-- <br>- Maki <br>