<div>Миша - супер идеја :) Стварно треба нешто такво да направите. </div>
<div>И ако се решите, имате подршка и од мене :)</div>
<div> </div>
<div>Поздав, Тина</div>
<div><br> </div>
<div class="gmail_quote">2009/7/18 Misa Popovic <span dir="ltr"><<a href="mailto:popmisa@gmail.com">popmisa@gmail.com</a>></span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid">
<div class="im">> На 5 септември ќе се прави некоја промоција на Мозила Firefox па би можело да<br>> се укомбинира и SFD.<br><br></div>Оваа година е 19ти септември. Јас незнам колку би можел да учествувам<br>во организација, поради други причини, но секако би помогнал и оваа<br>
година да се случи настанот.<br><br>Мислам дека оваа година можеме, покрај делење CD-а (Убунту ДСС 2009?;<br>и уште нешто) можеме да организираме и предавања на различни теми па<br>да испадне мини (не)конференција. Сето време поминато на „Сподели<br>
знаење“ мислам дека може да направиме листа на топ 5 презентации кои<br>се случија и кои можеме да ги споделиме со други луѓе + воведно<br>класично предавање за тоа што е „слободен софтвер“.<br><font color="#888888"><br><br>
--<br>Misha Popovikj<br></font>
<div>
<div></div>
<div class="h5">_______________________________________________<br>Ossm-members mailing list<br><a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br><a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>