<div class="gmail_quote">2009/10/18 Новица Наков <span dir="ltr"><<a href="mailto:novica@bagra.org">novica@bagra.org</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
напишав еден билтен за минативе настани. може да се<br>
праќа ваљда штом ќе го дополниме со инфо за убунту 9.10<br>
<br>
<a href="http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09" target="_blank">http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09</a><br>
<br>
се разбира ако некој сака да допише нешто плус, викито е<br>
за тоа. :)<br></blockquote><div><br></div><div>Еј стварно е глупо уште една поштенска листа да има, кога и оваа не се користи како што треба. Оваа листа може секако да се користи и за сподели знаење така да нема потреба од уште една и сите. Барем ова е мое мислење.</div>
</div><div><br></div>Инаку kudos за билтенот. :)<br>-- <br>Арангел<br>xmpp/mail: <br><a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a><br>