има женски модел? :-) или сите се широки спортски?<br><br>Поздрав.<br><br><div class="gmail_quote">2010/3/3 Новица Наков <span dir="ltr"><<a href="mailto:novica@bagra.org">novica@bagra.org</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Слободен софтвер Македонија пред некое време водеше кампања за пишување на<br>
упатства за Убунту, при што пишувачите беа наградувани со маичка. Тоа веќе<br>
некое време е завршено - немаше многу пишувачи, па ни останаа неколку маички<br>
со следните големини:<br>
<br>
XXL - 1<br>
XL - 6<br>
M - 3<br>
<br>
(Маичките изгледаат вака: <a href="http://ufo.linux.net.mk/wp-%0Acontent/uploads/2008/06/ubuntumaichka.png" target="_blank">http://ufo.linux.net.mk/wp-<br>
content/uploads/2008/06/ubuntumaichka.png</a>.)<br>
<br>
Бидејќи нема поента да ги чуваме во шкафче, одлучивме да ги продадеме. Цената<br>
е 500 денари. Парите од продажбата ќе бидат наменети за финансирање на<br>
хаклабот КИКА (кирија и трошоци).<br>
<br>
Па ако сакате маичка и ако сакате да направите добро дело со тоа што ќе<br>
помогнете да го одржиме хаклабот во живот, пишете овде.<br>
<br>
--<br>
Новица<br>
<br>
<a href="http://wiki.lugola.net/" target="_blank">http://wiki.lugola.net/</a>Вечна_TO-DO_листа<br>
<a href="http://wiki.lugola.net/" target="_blank">http://wiki.lugola.net/</a>Бонтон_за_ossm-members<br>
<a href="http://wiki.lugola.net/" target="_blank">http://wiki.lugola.net/</a>Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија<br>
Важно: <a href="http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7" target="_blank">http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7</a> !<br>
_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</blockquote></div><br>