<div class="gmail_quote">2010/3/4 Александар Лазаров <span dir="ltr"><<a href="mailto:aleksandar.lazarov@kolenehtenin.edu.mk">aleksandar.lazarov@kolenehtenin.edu.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Мене би ме интересирало :<br>
<br>
- Креирање на апликации за Симбиан<br>
- Вовед во Python или пак Ruby, ги слушам овие јазици нонстоп, сакам да<br>
дознаам што е фрката со нив :)<br clear="all"></blockquote></div><br>Јас можам да презентирам за Ruby / Ruby on Rails / javascript / jQuery било што. Ако има побарувачка за нешто конкретно ок, во спротивно може да се фокусираме на воведни работи за Ruby и Ruby on Rails, претпоставувам тоа би било најинтересно за почеток!?<br>
<br>Би ме интересирале tips & tricks how to learn python и django за 1-2 месеци (вклучувајќи препораки за книги, блогови, видео материјали), како и некоја демо апликација со django да видиме како оди развојот.<br><br>
-- <br>Dalibor Nasevic<br><a href="http://dalibornasevic.com">http://dalibornasevic.com</a><br>