<div>да, пред малку помислив дека не одговара Че ама како и да е,</div><div>така ми дојде да ги направам, се сензационалистички признавам, вториов е симбол за слобода ама како и да е, не сум ја сватил поентата изгледа :)</div>
<div><br></div><div>ова на гоце е во тој случај најприфатливо,</div><div>ако има нешто друго што можам да направам или да помогнам тука сум</div><div><br></div><br><div class="gmail_quote">2010/5/19 Дамјан Георгиевски <span dir="ltr"><<a href="mailto:penguinista@mail.net.mk">penguinista@mail.net.mk</a>></span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;"><div class="im">> знам дека не ви се допаѓа ништо што ќе направам јас ама уште правам, не се<br>
> откажувам.<br>
> Ја ги уште 2 предлози и толку од мене, ако не ви фати око ниеден од овие<br>
> нека прави Гоце сè ич гајле немие.<br>
<br>
</div>ја до сега претежно коментирав за содржината + што треба да биде поистакнато<br>
<br>
конкретно за дизајнот, сега се изгубив низ миљон мејлови.. има некој список на<br>
сите предлози ?<br>
:)<br>
<div class="im"><br>
> Првиов е Che (не личи многу и му треба уште доста доправање)<br>
> <a href="http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA4_1.png" target="_blank">http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA4_1.png</a><br>
> вториов кој незнае срам да му е<br>
> <a href="http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA4_2.png" target="_blank">http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA4_2.png</a><br>
<br>
</div>овие ми се некако сензационалистички а и користат симболи кои не знам дали ни<br>
одговараат. плус за Че Сталман мислам ќе се буни прилично.<br>
<font color="#888888"><br>
<br>
<br>
--<br>
</font><div class="im">дамјан ((( <a href="http://damjan.softver.org.mk/" target="_blank">http://damjan.softver.org.mk/</a> )))<br>
<br>
</div><div class="im">A: Because it reverses the logical flow of conversation.<br>
Q: Why is top posting frowned upon?<br>
_______________________________________________<br>
</div><div><div></div><div class="h5">Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>