<div class="gmail_quote">2010/11/16 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
Пошто има луѓе тука што не се регистрирани на <a href="http://bugs.spodeli.org" target="_blank">bugs.spodeli.org</a> еве ја<br>
и тука поракава.<br>
Останато:<br>
- Чистиме во четврток во Хаклаб после 19:00 кој сака може да дојде да<br>
помогне, ќе има физичка работа. Јас ќе донесам усисивач и некои крпи<br>
за да избришеме прашина.<br></blockquote><div><br></div><div>Во Четврток има и Програмски јазици, да не треба да се презакаже ова или</div><div>за пред 19:00 или за после 21 часот. За да не сметаме на присутните.</div><div>
Усисивач има во Хаклаб, Дамјан го донесе и тој си седи таму.</div><div> </div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
- Илин ќе донесе 2x6 продолжни кабли. Ако некој има плус продолжен<br>
кабел нека го донесе за секој случај.<br>
- Може да испечатиме А4 постери со насоки (стрелка --> InstallFest<br>
2010) за луѓето што доаѓаат прв пат во КИКА - ова може да го напраи<br>
било кој, само нека се пријави дека го праи.<br></blockquote><div><br></div><div>Постерите ако е можно да се направат инстал фест неутрални, само</div><div>со информации кај е КИКА, и доле под него да се залепи ИнсталФест.</div>
<div>Ако не е проблем линковите ставајте ги и како QR кодови.</div><div>Ако има некоја недоумица со ова, контактирајте ме мене, да се договориме.</div><div><br></div></div>-- <br>Igor<br>