Zdravo Igor, <br><br>Dobre najdov:)<br>Neznam sto tocno se aktivnostite na sloboden-softwer vo momentov. No znam deka ima saem za instalacija na Linux sekoja godina vo toa na primer bi mozela da se vklucam, <br>Treba da razgledam na grupata kakvi se aktivnosti ima sega vo momentov organizirani od sloboden softwer. <br>
<br>Pozdrav,<br>Svetlana<br><br><br><br><div class="gmail_quote">2011/3/3 Igor Stamatovski <span dir="ltr"><<a href="mailto:igor.stamatovski@gmail.com">igor.stamatovski@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;">
2011/3/1 Svetlana Pendovska <<a href="mailto:svetlana2010@gmail.com">svetlana2010@gmail.com</a>>:<br>
<div class="im">> Здраво,<br>
><br>
> Јас пратив е-маил на контакт адресата на слободне софтвер и Игор Стаматовски<br>
> ми одговори дека потребно е да пратам емаил на оваа адреса и ке ми стигаат<br>
> емаилови за активностите на слободен софтвер.<br>
<br>
<br>
</div>Здраво Светлана,<br>
<br>
Добредојде на поштенската листа на придружните членови на Слободен<br>
софтвер Македонија или<br>
заедницата на корисници на слободен софтвер.<br>
<br>
Што точно те интересира и во какви активности сакаш да бидеш вклучена или можеби<br>
сакаш да започнеш некоја иницијатива во врска со користење, промоција<br>
или развој на слободен софтвер?<br>
<br>
Поздрав,<br>
<font color="#888888"><br>
--<br>
Igor<br>
_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</font></blockquote></div><br>