<p>Остануваме на првичната идеја состанок во недела во 18.</p>
<p>во пиколо.</p>
<p>поздрав.</p>
<p>On 4 Mar 2011 21:56, "Misha Popovikj" <<a href="mailto:popmisa@gmail.com">popmisa@gmail.com</a>> wrote:<br type="attribution">> Јас сум во недела на работа и излегувам од работа за да стигнам на<br>
> овој состанок. Ако не ви одговара во 13ч во КИКА, каде можеме на раат<br>> да збориме без дистракции од интернет а сепак да се згрееме, а уште и<br>> на денска светлина, тогаш нека биде во 17ч но јас можам да седам<br>
> подолго од 2 часа.<br>> <br>> поз<br>> <br>> <br>> <br>> -- <br>> Misha Popovikj<br>> <a href="http://stream.kiberkotle.net">http://stream.kiberkotle.net</a><br>> _______________________________________________<br>
> Ossm-members mailing list<br>> <a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>> <a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</p>