<p>Ние сме во Џовани (карши пиколо, малце подоле на прв спрат во кафичот) пиколо не работи.</p>
<div class="gmail_quote">On Mar 6, 2011 12:13 AM, "Georgi Stanojevski" <<a href="mailto:glisha@gmail.com">glisha@gmail.com</a>> wrote:<br type="attribution">>> Остануваме на првичната идеја состанок во недела во 18.<br>
>><br>>> во пиколо.<br>> <br>> Апсолутно сеедно ми е кога и каде, но неможе да го изигнорирам фактот какво<br>> директорско извртување направи - првичната идеја си беше во Кика во 13h. :-)<br>> <br>
> <br>>> поздрав.<br>>><br>>> On 4 Mar 2011 21:56, "Misha Popovikj" <<a href="mailto:popmisa@gmail.com">popmisa@gmail.com</a>> wrote:<br>>> > Јас сум во недела на работа и излегувам од работа за да стигнам на<br>
>> > овој состанок. Ако не ви одговара во 13ч во КИКА, каде можеме на раат<br>>> > да збориме без дистракции од интернет а сепак да се згрееме, а уште и<br>>> > на денска светлина, тогаш нека биде во 17ч но јас можам да седам<br>
>> > подолго од 2 часа.<br>>> ><br>>> > поз<br>>> ><br>>> ><br>>> ><br>>> > --<br>>> > Misha Popovikj<br>>> > <a href="http://stream.kiberkotle.net">http://stream.kiberkotle.net</a><br>
>> > _______________________________________________<br>>> > Ossm-members mailing list<br>>> > <a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>>> > <a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
>><br>>><br>>> _______________________________________________<br>>> Ossm-members mailing list<br>>> <a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
>> <a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>>><br></div>