<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" ><tr><td valign="top" style="font: inherit;"><blockquote style="border-left: 2px solid rgb(16, 16, 255); margin-left: 5px; padding-left: 5px;"><div class="plainMail">>Potrebni raboti:</div><div class="plainMail">>Hilta, skala, strafovi, tipli, set strafcigeri, klesti, fazomer ...</div><div class="plainMail"><br></div><div class="plainMail">Јас имам еднас скала дома на која моментално работи татко ми, ама мислам дека нема да има проблем да ни ја позајми, ако ми кажете пред време кој ден ви треба, висока е околу 1,50 метри, потоа можам да донесам и штрафцигер, клешти и фазомер исто така ако ми кажете пред време за да ги резервирам :).</div><div
 class="plainMail"><br></div><div class="plainMail">Поздрав </div></blockquote></td></tr></table><br>