<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#ffffff">
    On 03/09/2011 08:12 AM, Dragan Gorgiev wrote:<br>
    <blockquote
      cite="mid:AANLkTi=Lz-JzkiFLPx5oVVXRvHdJaMLS8XpxH6GPabF0@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div><br>
      </div>
      <div>Здраво дечки,</div>
      <div>се уште никој ништо не ме известил и не ми спомнал за Штип.
        Дали ви одговара мојот предлог за организирање просторија и
        услови?</div>
      <div>Но сепак ми треба повратна информација за да можам да се
        организирам со просторот.</div>
      <div>Да не случајно се откажа доаѓањето во Штип?</div>
      <div>Поздрав,</div>
      <div>Драган Ѓоргиев - Штип</div>
      <div>078473493</div>
      <pre wrap="">
<fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    Здраво Драган,<br>
    <br>
    Настанот е планиран за првиот викенд во Април (2-ри и 3-ти; се
    одложи поради други активности кои се во тек), дали би можел да ми
    ги дадеш следните информации,<br>
    <br>
    Настанот ќе е викенд, сабота и недела во времетраење од 12 часот
    напладне до некаде 7 часот попладне, дали е изводливо ова и за двата
    дена ?<br>
    <br>
    Поздрав.<br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.</pre>
  </body>
</html>