<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 TRANSITIONAL//EN">
<HTML>
<HEAD>
  <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHARSET=UTF-8">
  <META NAME="GENERATOR" CONTENT="GtkHTML/3.30.3">
</HEAD>
<BODY>
Здраво,<BR>
<BR>
Иако пишав за потреба од кадар пред скоро време, ни се отвори ново побарување и би сакал да ги информирам потенцијално заинтересираните.<BR>
<BR>
<BR>
Потребни се повеќе J2EE програмери со работно искуство, за работа on-site во Прага, Чешка. <BR>
<BR>
Иницијалниот договор е за 12 месеци, со можност за продолжување.<BR>
<BR>
Платата е висока, а сместувањето во Прага е покриено.<BR>
<BR>
Работата е итна, така што заинтересираните треба поскоро да пратат CV на англиски на info@akota.com.mk. Доколку биографијата одговара набрзо ќе направиме разговор.<BR>
<BR>
Поздрав,<BR>
Александар
</BODY>
</HTML>