<br><br><div class="gmail_quote">2011/3/10 Aleks <span dir="ltr"><<a href="mailto:aleks@slobodensoftver.org.mk">aleks@slobodensoftver.org.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">


  
    
  
  <div text="#000000" bgcolor="#ffffff"><div class="im">
    On 03/09/2011 08:12 AM, Dragan Gorgiev wrote:<br>
    <blockquote type="cite">
      <div><br>
      </div>
      <div>Здраво дечки,</div>
      <div>се уште никој ништо не ме известил и не ми спомнал за Штип.
        Дали ви одговара мојот предлог за организирање просторија и
        услови?</div>
      <div>Но сепак ми треба повратна информација за да можам да се
        организирам со просторот.</div>
      <div>Да не случајно се откажа доаѓањето во Штип?</div>
      <div>Поздрав,</div>
      <div>Драган Ѓоргиев - Штип</div>
      <div>078473493</div>
      <pre></pre>    </blockquote>
    <br></div>
    Здраво Драган,<br>
    <br>
    Настанот е планиран за првиот викенд во Април (2-ри и 3-ти; се
    одложи поради други активности кои се во тек), дали би можел да ми
    ги дадеш следните информации,<br>
    <br>
    Настанот ќе е викенд, сабота и недела во времетраење од 12 часот
    напладне до некаде 7 часот попладне, дали е изводливо ова и за двата
    дена ?<br>
    <br>
    Поздрав.<div class="im"><br>
    </div></div></blockquote></div><div><br></div><div>ОК, изводливо е. Ке обезбедам простор во библиотеката. Дали ќе треба и нешто друго да се обезбедува, организира или сл. Како ви е замислено со медиумска покриеност, концепт на работа, теми и сл. Кои ви се „таргет“ групи на луѓе. Дали ви се обезбедени слушатели, дали треба да се организират слушатели и сл. Дали треба да организираме средношколци или студенти...<br>
</div><div>Известете ме на време оти веќе е кратко времето до настанот ако треба да пуштам покани, известувања и сл.</div><div><br></div><div>Многу поздрав,</div><div>Драган Ѓоргиев Штип</div><div>078473493</div><div><br>
</div>