<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#ffffff">
    Ок, дефинитивно е потврдено дека ќе се оди во Штип на НСНД.<br>
    <br>
    Информации напишав на вики, <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Штип">http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Штип</a>,<br>
    <br>
    Досега е договорено :
    <ul>
      <li> Дата - 2 и 3 Април т.е. првиот викенд во Април
      </li>
      <li> Настанот ќе се одржува во просториите на факултетот за
        информатика во Штип
      </li>
      <li> Ќе се преспива во Штип (и ќе се јади пастрмајлија), смештајот
        нахнадно ќе се договори
      </li>
    </ul>
    Како што се прави и друг пат, точната програма ќе ја составуваме на
    лице место. Сега за сега кој сака нека напише што сака да слуша.
    <br>
    <br>
    Треба да договориме, со што ќе одиме ? (коли?) и да видеме кој ќе
    одиме (така да пријавувајте се тука, доколку дефинитивно одите, на
    листата или на вики)<br>
    <br>
    Discuss !!1!@#$%^<br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.</pre>
  </body>
</html>