<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#ffffff">
    Да се пријавам и јас за НСНД, па ако може да ме рачунате и мене за
    кај ќе се сместувате. Некој на #lugola ми кажа дека на претходниот
    сте спиеле во Хостел, по 900 ден. ноќевање... Сепак, ако сите сте на
    едно место можете да ме планирате и мене, ако немате ништо против.
    Друго, ако има некој да ме собери од автобуска, пошто ја сум од
    Струмица и со рејс ќе доаѓам... или па Google Maps нема да е лошо,
    само да не е многу далеку. Чекам одговор за да знам како да си
    планирам. Поздрав.<br>
    <br>
    / Од друг мејл бев пишал претходно, гледам сте го одбиле.<br>
    <br>
    On 26.03.2011 00:40, Aleks wrote:
    <blockquote cite="mid:4D8D2809.1080603@slobodensoftver.org.mk"
      type="cite">
      <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
      Ок, дефинитивно е потврдено дека ќе се оди во Штип на НСНД.<br>
      <br>
      Информации напишав на вики, <a moz-do-not-send="true"
        class="moz-txt-link-freetext"
        href="http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/%D0%A8%D1%82%D0%B8%D0%BF">http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Штип</a>,<br>
      <br>
      Досега е договорено :
      <ul>
        <li> Дата - 2 и 3 Април т.е. првиот викенд во Април </li>
        <li> Настанот ќе се одржува во просториите на факултетот за
          информатика во Штип </li>
        <li> Ќе се преспива во Штип (и ќе се јади пастрмајлија),
          смештајот нахнадно ќе се договори </li>
      </ul>
      Како што се прави и друг пат, точната програма ќе ја составуваме
      на лице место. Сега за сега кој сака нека напише што сака да
      слуша. <br>
      <br>
      Треба да договориме, со што ќе одиме ? (коли?) и да видеме кој ќе
      одиме (така да пријавувајте се тука, доколку дефинитивно одите, на
      листата или на вики)<br>
      <br>
      Discuss !!1!@#$%^<br>
      <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.</pre>
      <pre wrap="">
<fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Facebook: <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://facebook.com/kuzman0v">http://facebook.com/kuzman0v</a>
Twitter: <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://twitter.com/kuzman0v">http://twitter.com/kuzman0v</a></pre>
  </body>
</html>