<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"><br>Вака има комбиња и за Струга. Оди директно. Повратана карта е 750 денари. Комбиња има во 12:50, 16:10 и во 19:00. Само ако сака некој нека ми пише најкасно денес за да се јавам затоа што е со резервација и нема да можете да најдете место, а и ако одите од автобуска и картата ја купите таму е 800.