Јас прашувам зошто од Берлин ќе си одам на 13 веројатно, и да знам дали да се враќам во Скопје или да дојдам директно во Сплит да се сретнам со вас.<br>Ама нејќам да треба да ве чекам 5 дена сама :(.<br>И исто би било убаво да знам дали некој од вас може да ме врати назад во Скопје после.<br>
<br><div class="gmail_quote">2011/7/6 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
2011/7/6 Tamara Atanasoska <<a href="mailto:tamara.atanasoska20@gmail.com">tamara.atanasoska20@gmail.com</a>>:<br>
<div class="im">> Дечки ќе ми треба одговор за тоа што зборевме на бернајс. Кај и да е до крај<br>
> на недела.<br>
<br>
</div>Јас иам нешо утнато со деновите за одмор шо сум ги побарал така да ќе<br>
треба да ги мењам шо побрзо. Мене би ми одговарало да идеме и порано<br>
негде 15ти да тргнеме, да се акаме малце по пат, црна гора и хрватска<br>
и да избуткаме таму негде до 23ти коа би иделе назад.<br>
<br>
Која би била друга опција? Нема поента да тргаме на 17ти на пример, недела е.<br>
<br>
Let me know кој е за првиов план, ја иам кола и возачка.<br>
<div class="im">--<br>
Арангел<br>
xmpp/mail<br>
ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br>
<a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>
</div><div><div></div><div class="h5">_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>