Сега прашав за<div><a href="http://www.na.org.mk">www.na.org.mk</a></div><div><br></div><div>уште не работат, се им е блокирано заради стариот директор преварант. </div><div>И од таму незнаат кога ќе се среди работата. Ама кога ќе биде, ако биде, ќе ми пријават.</div>
<div><br></div><div><br></div><div><div><br><div class="gmail_quote">2011/9/27 Aleksandar D. Balalovski <span dir="ltr"><<a href="mailto:abalalovski@gmail.com">abalalovski@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
2011/9/27 Arangel Angov <<a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>>:<br>
<div class="im">> Ако било кој знае или може да се распраша, или да провери огласи за<br>
> деловен простор или мезанин во зграда (со посебен влез) кој што е во<br>
> опсегот на параметрите погоре, нека пише веднаш, јас сум слободен<br>
> неделава да одам да го видам просторот и да известам тука што како.<br>
><br>
<br>
</div>Тоа деловен простор.. значи би одговарало и канцеларија некоја на<br>
приземје во зграда? Пошто кај мене во зградата има неколку простории<br>
шо се празни, може да се распрашам.<br>
Али мислам дека таков простор нема да одговара на идејата за хакерспејс.. не?<br>
<br>
Позз<br>
<div class="im"><br>
<br>
--<br>
<a href="http://blog.gemidjy.me" target="_blank">http://blog.gemidjy.me</a> || <a href="http://wiki.lugola.net" target="_blank">http://wiki.lugola.net</a><br>
Member of Lugola, <a href="http://2s.mk" target="_blank">2s.mk</a>, FSF (no.6023),<br>
GnuPG: 754AC43D,<br>
<br>
I'm an FSF member -- Help us support software freedom!<br>
<a href="http://www.fsf.org/jf?referrer=6023" target="_blank">http://www.fsf.org/jf?referrer=6023</a><br>
_______________________________________________<br>
</div><div><div></div><div class="h5">Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div></div>