Бев во треска денес и таму е истата ситуација како во геоинститут, незнаат како и кога ќе им се ликвидира фирмата, а кога ќе се ликвидира ќе мораме пак да се селиме. Иначе ок беше местото, 45кв 3 соби 3,5е по квадрат + ДДВ и сметки ќе испадне околу 220-230е<br>
<br><br>поздрав<br>-- <br>Владан<br>