<span dir="ltr"></span><br><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">Во случајна посета на Буњаковец вчера, горе на спрат видов дуќани од 50-100 квадрати што се изнајмуваат 50-70-100 евра месечно што не е така висока цена и може на средбите да се собираат 50-100 денари по човек во кутија за донации од тие што ќе посетуваат работни групи и така ќе си продолжи работотата на организацијата...<br clear="all">
</blockquote></div><br><br>Па не е лоша идејата со кутијата и со донациите, плус и ако најдеме 50-100 квадрати за 100-150 евра ќе биде најбоље.<br>Ако може само точно да кажеш кои простории се ќе одам денес после работа да ги разгледам.<br>
<br><br>Поздрав,<br>-- <br>Владан<br>