Во случајна посета на Буњаковец вчера, горе на спрат видов дуќани од 50-100 квадрати што се изнајмуваат 50-70-100 евра месечно што не е така висока цена и може на средбите да се собираат 50-100 денари по човек во кутија за донации од тие што ќе посетуваат работни групи и така ќе си продолжи работотата на организацијата...<br>