<font size="4"><b>Локации:</b></font><br><u><br>Буњаковец</u>, за жал, има доста дуќани што се издаваат, но поголемите се веќе издадени и останати се само помали локали што не се доволно големи за потребите. <br><br><u>Лептокарија</u> треба да се прегледа и тој запустениот <u>ТЦ кај кафаната КУМ</u> - Кисела Вода одма после економското школо. Тамо има дуќани во изобилство и тоа за ефтини пари и плус е километар и пол од центарот. <br>

<br>Штом имам некои дополнителни информации ќе ги пишам веднаш...<br><br>Поздрав<br>