<br><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">077880886 Ivan 8500 ден 40-45 m2 во капиштец како што ми пренесоа не се плаќало струја вода било подрумче направено како за издавање со сите салтанати што се потребни (вц кујна имало шанк двосед посебен влез и не знам што друго) на 10 мин од рекорд било... Кој може има време и желба нека се јави. <br clear="all">
</blockquote><div><br>свртев сега не се јавува, ќе се јавам покасно<br><br>-- <br></div></div>Владан<br>