Има ново место кај polyesterday во дебар маало, 60+ квадрати на приземје, 3 соби кујна со сѐ само без фрижидер и купатило.<br>Цената е 210е + сметки значи околу 250 би требало сѐ да фати. Може да го видиме утре или задутре, ќе се чујам утре со жената од агенцијата да се договориме.<br>
<br>Поздрав,<br>-- <br>Владан<br>