До каде и да е наоѓањето место, не ќе е лошо да дадеме 20евра за овој месец, да се има поголем фонд, полесно се размислува, а и не ќе мора после одеднаш да даваме 40е за два месеци (под претпоставка дека ќе требаат пари за капар/аванс, пола кирија за агенција и сл.).<br>

<br clear="all">Се читаме (Se chitame).<br>
<br><br><div class="gmail_quote">2011/10/31 Vladislav Bidikov <span dir="ltr"><<a href="mailto:bidikovi@unet.com.mk">bidikovi@unet.com.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">

<div class="im"><br>
> Градско парно ако има да ги прашаме дали може да се исклучи.<br>
</div>Ova e poveke od vazno - bidejki vo nase maalo prosecna smetka za parno e<br>
2800 denara plus DDV bidejki se meri na nivo na zgradi i se deli na<br>
korisnicite ...<br>
<div class="im"><br>
> Да видиме дали и какви комшии ќе имаме над нас, на приземје би требало<br>
> сите да се фирми, Бидик би требало да знае најдобро тоа.<br>
</div>Za da znam sto komsii imame/nemame mi treba barem adresa tocna ili<br>
slikite od utre :D Neznam koj period mislite da otide utre i dali ke<br>
mozam da dojdam bidejki sum ponedelnicki uglaven vo ednosalterskiot<br>
sistem :D<br>
<br>
Poi,<br>
<font color="#888888"><br>
--<br>
V.B<br>
</font><div><div></div><div class="h5"><br>
<br>
<br>
_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>