<a href="https://picasaweb.google.com/116096002937726827238/DropBox" target="_blank">https://picasaweb.google.com/116096002937726827238/DropBox</a><br><br>Еве ги сликите, како што може да видите само една е од купатилото.<br clear="all">
<br>
Станот е прилично голем, има 3 соби со тераса на секоја соба, вкупно е околу 60тина квадрати. <a href="https://maps.google.com/maps/ms?ll=41.996705,21.418072&spn=0.004649,0.010568&t=h&z=17&vpsrc=6&iwloc=0004b0eef2078eaa6deaf&msa=0&msid=203460782203185584944.0004b0eee770d4d4f1dfa">Се наоѓа овде.</a><br>
Договорот може да се склучи првично на 6 месеци и после, ако се е во ред, да се продолжи на колку сакаме. Цената е 220е ама може да ја спуштиме до 210 најверојатно, треба да плаќаме и данок од 8.8% + сметки би дошло до околу 250 евра месечно. <b>Нема градско парно</b>, сметките за вода биле околу 400-500 денари месечно и струја ако плаќаме најмногу 1000 денари ќе ни стигнат парите. <br>

Договорот е да плаќаме ќирија однапред, со тоа што пред да го земеме местото треба да дадеме една ќирија како гаранција, плус пола ќирија за агенцијата. Ако е 220 - 220*2 + 110 = 550 евра вкупно.<br><br>поздрав<br>-- <br>
Владан<br>