<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    On 04.11.2011 22:03, Vladan Popovic wrote:
    <blockquote
cite="mid:CAEQskWtM=aUQM+Ox4qRSOVctu3DfYQPKamn3J7LnP6WskChYgA@mail.gmail.com"
      type="cite"><a moz-do-not-send="true"
        href="https://picasaweb.google.com/116096002937726827238/DropBox"
        target="_blank">https://picasaweb.google.com/116096002937726827238/DropBox</a><br>
      <br>
      Еве ги сликите, како што може да видите само една е од купатилото.<br
        clear="all">
      <br>
      Станот е прилично голем, има 3 соби со тераса на секоја соба,
      вкупно е околу 60тина квадрати. <a moz-do-not-send="true"
href="https://maps.google.com/maps/ms?ll=41.996705,21.418072&spn=0.004649,0.010568&t=h&z=17&vpsrc=6&iwloc=0004b0eef2078eaa6deaf&msa=0&msid=203460782203185584944.0004b0eee770d4d4f1dfa">Се
        наоѓа овде.</a><br>
      Договорот може да се склучи првично на 6 месеци и после, ако се е
      во ред, да се продолжи на колку сакаме. Цената е 220е ама може да
      ја спуштиме до 210 најверојатно, треба да плаќаме и данок од 8.8%
      + сметки би дошло до околу 250 евра месечно. <b>Нема градско
        парно</b>, сметките за вода биле околу 400-500 денари месечно и
      струја ако плаќаме најмногу 1000 денари ќе ни стигнат парите. <br>
      Договорот е да плаќаме ќирија однапред, со тоа што пред да го
      земеме местото треба да дадеме една ќирија како гаранција, плус
      пола ќирија за агенцијата. Ако е 220 - 220*2 + 110 = 550 евра
      вкупно.<br>
      <br>
    </blockquote>
    <br>
    Уште нешто. Луѓето од агенцијата кажаа дека треба да им кажиме што
    побрзо дали го земаме или не. Повеќето од луѓето се сложија да го
    земеме, доколку имате што било мислење пишете тука *што е можно
    ПОБРЗО* оти ќе ја испуштиме и оваа шанса како досега.<br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.</pre>
  </body>
</html>