<br><br><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;"><div class="gmail_quote"><div class="im"><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div><div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

Има ново место кај polyesterday во дебар маало, 60+ квадрати на приземје, 3 соби кујна со сѐ само без фрижидер и купатило.<br>
Цената е 210е + сметки значи околу 250 би требало сѐ да фати. Може да го видиме утре или задутре, ќе се чујам утре со жената од агенцијата да се договориме.<br>
<br>
Поздрав,<br>
<br>
</blockquote>
<br></div></div>
Што се случи со ова ??<div><br></div></blockquote></div></div></blockquote></div><br><br>ми се јави жената се договоривме околу 5 кај католичка.<br><br clear="all"><br>-- <br>Владан<br>