Ука за присуство, пари за подкаст !<div><br clear="all">Се читаме (Se chitame).<br>
<br><br><div class="gmail_quote">2012/1/18 Aleksandar D. Balalovski <span dir="ltr"><<a href="mailto:abalalovski@gmail.com">abalalovski@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

2012/1/18 Зоран Димовски <<a href="mailto:zoki.dimovski@gmail.com">zoki.dimovski@gmail.com</a>>:<br>
<div class="im">> Ако сте за подкаст мислете сега за камера и како ќе се снима. Па и ако има HD<br>
> камера некој, па па па. Е тоа би било добра работа.<br>
<br>
</div>Ако е видео ќе треба да носиме различни алишта на секој час.<br>
Или да го викниме Чом да го отвора секој час :)<br>
<br>
Аудио подкаст би било доволно. И не заборавајте дека идејата не ми е<br>
да предавам Андроид пошто сакам да сум професор, идејата е да собериме<br>
пари.<br>
ПАРИ!!!! МУИАХАХАХА. За Кика. Значи штосот е да донесеме луѓе во<br>
Хаклаб. Ако им даваме подкасти и аудио/видео материјал ќе си го<br>
гледаат дома, шо такво да идат во Хаклаб?<br>
<br>
Не дека сум против, ја ценам конструктивноста, ама предложете си ги<br>
идеите во нов thread, ми го поебавате муабетот.<br>
<br>
Позз.<br>
<div class="im HOEnZb"><br>
<br>
--<br>
<a href="http://blog.gemidjy.me" target="_blank">http://blog.gemidjy.me</a> || <a href="http://wiki.lugola.net" target="_blank">http://wiki.lugola.net</a><br>
Member of Lugola, <a href="http://2s.mk" target="_blank">2s.mk</a>, FSF (no.6023),<br>
GnuPG: 754AC43D,<br>
<br>
I'm an FSF member -- Help us support software freedom!<br>
<a href="http://www.fsf.org/jf?referrer=6023" target="_blank">http://www.fsf.org/jf?referrer=6023</a><br>
</div><div class="HOEnZb"><div class="h5">_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>