<p style>Колку што знам НСНД не е франшиза, така да нема потреба да бараш дозвола. Можиш слебодно да организираш. Дури не мора ни некој од нас да дојде (иако многу од нас би сакале).</p><p style>Се што е потребно е да си се соберите луѓе и да видите кога одговара времето за најмногу луѓе да можат да присуствуваат</p>

<p style><span style="background-color:transparent">Се читаме (Se chitame).</span></p>
<br><br><div class="gmail_quote">2012/2/25 Kire Andonov <span dir="ltr"><<a href="mailto:kire_stip@yahoo.com">kire_stip@yahoo.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div><div style="font-size:12pt;font-family:times new roman,new york,times,serif"><div><span>Здраво на сите, </span></div><div><span><br></span></div><div><span>Со овој меил се пријавувам за организатор на НСНД Штип 2012. </span></div>

<div>Доколку ми биде одобрено од Ваша страна уште од понеделник би можел да почнам со подготовкитте за овој настан. </div><div><br></div><div>Поздрав и имајте пријатен ден,</div><div><br></div><div>Кире А. </div><div><br>

</div></div></div><br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br>
<br></blockquote></div><br>