На покана на FLOSSК викендов во Приштина ќе оддржам кратка презентација за hackerspaces. Има место у кола ако има заинтересирани луѓе да дојдат.<div><br></div><div>Се трга сабајле во сабота накај 10, стигаме таму накај 11 и пол, презентацијата ќе трае накај пола саат, јадеме, пиеме пиво и тргаме назад валјда негде накај 4 саат, 5 максимум.<br>

-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br>
<a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>
</div>