Се извинувам што се мешам во муабет, меѓутоа да прашам за донирање на стара компјутерска опрема дали Хак Лаб КИКА се уште прима донации?<br><br>Пратив емаил на таа страницата да донации од пред некое време и сеуште немам одговор. Ова е група на Хак Лаб КИКА или?<br>
<br><br>позз, Владо.<br><br>