епа за секој случај ја да си се најавам и овде, пошто треба да си го барам password-от од викито.<div>кажете само со превоз како сме.</div><div><br clear="all">Се читаме (Se chitame).<br>
<br><br><div class="gmail_quote">2012/4/6 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

2012/4/5 Azder <<a href="mailto:azhder@gmail.com">azhder@gmail.com</a>>:<br>
<div class="im">> кај да се пријавиме?<br>
><br>
> Се читаме (Se chitame).<br>
<br>
</div>На викито (Na vikito).<br>
<br>
До сите заинтересирани, утре во 10.30 на бензинската Лукоил во<br>
автокоманда, тргаме штом се собереме сите.<br>
<br>
Настанот во Штип би требало да почне накај 12.30.<br>
<br>
Веројатно ќе спиеме у истиот хотел Ваго како и минатите години, цената<br>
е некад околу 1000 денари со појадок (не сум сигурен за точната цифра,<br>
може и да беше поефтино). За други опции не добивме никаков фидбек<br>
досега.<br>
<br>
Се гледаме во Штип.<br>
<div class="im HOEnZb">--<br>
Арангел<br>
xmpp/mail<br>
ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br>
<a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>
</div><div class="HOEnZb"><div class="h5">_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>