<div class="gmail_quote"><p>On Apr 9, 2012 1:08 AM, "Tamara Atanasoska" <<a href="mailto:tamara.atanasoska20@gmail.com" target="_blank">tamara.atanasoska20@gmail.com</a>> wrote:</p><div class="HOEnZb"><div class="h5">

<div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Како сакаш Владан, ццц нежни хакерчиња треба малку на трансерски дух<br>
да ве научиме :)<br>
<br>
Ние ќе си идеме на 29ти рано сабајле така да Далибор ќе треба да<br>
барате некој друг за враќање.<br>
<br>
On Mon, Apr 9, 2012 at 12:40 AM, Vladan Popovic <<a href="mailto:vladanovic@gmail.com" target="_blank">vladanovic@gmail.com</a>> wrote:<br>
> On 04/09/2012 12:35 AM, Tamara Atanasoska wrote:<br>
>><br>
>> владе им Renault Kangoo и мислам дека сосема комотно можеме да се<br>
>> возиме тројца позади, вие + владан + јас и владе. они беа на одмор<br>
>> така комотно си беше.<br>
>><br>
>><br>
><br>
> може јас со уфо и стама да одам во тој случај ако не, па ќе се вратам со вас<br>
> од шер следниот викенд.<br>
><br>
> --<br>
> Владан<br>
><br>
_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk" target="_blank">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</blockquote></div>
</div></div></div><br><div>Нема вики и за ова? Да си кажам овде тогаш. Ја сум само за НСНД викенд и ич кола :)
</div>