епа еве јас да бидам тој +1 ако се делите по едновикендаши и двовикендаши<br> <br clear="all">Се читаме (Se chitame).<br>
<br><br><div class="gmail_quote">2012/4/10 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

2012/4/9 Vladan Popovic <<a href="mailto:vladanovic@gmail.com">vladanovic@gmail.com</a>>:<br>
<div class="im">> може јас со уфо и стама да одам во тој случај ако не, па ќе се вратам со вас<br>
> од шер следниот викенд.<br>
<br>
</div>Нема поента ова пошто има луѓе што ќе одат и ќе се враќаат само за<br>
НСНД Белград, подобро да одиш со Тамара да не мора Далибор да оди<br>
натаму со автобус. Тебе и онака ти е сеедно, ќе се вратиш со Тамара.<br>
<br>
Значи кај мене сме, Игор, Далибор + 1 и ја нормално.<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888">--<br>
Арангел<br>
xmpp/mail<br>
ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br>
<a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>
</font></span><div class="HOEnZb"><div class="h5">_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>