Мислам дека сме околу 10, можда нешто повеќе. Јас лично сум задоволен од бројката на заинтересирани луѓе. Наредна година ќе бидат повеќе.<br>
<br>
Стама, фала на поддршката! <br>
<br>
Фала на сите за најенергичната и најдинамичката атмосфера во која сум 
работел! EVAR! Пријавувањево за GSoC беше доживување што ќе го памтам 
цел живот. Смејте се колку сакате, вистина е :D<br>
<br>
Посакувам сите да не примат и повторно заедно да работиме!<br>
<br><br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Apr 8, 2012 at 7:10 PM, Igor Stamatovski <span dir="ltr"><<a href="mailto:igor.stamatovski@gmail.com">igor.stamatovski@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div class="im">On Sun, Apr 8, 2012 at 2:39 PM, Tamara Atanasoska<br>
<<a href="mailto:tamara.atanasoska20@gmail.com">tamara.atanasoska20@gmail.com</a>> wrote:<br>
> знам за нив :)<br>
> мислев на другите кои се приклучија на листава, кои ни беа на follow up часот.<br>
> ама можно е и никој од нив да не се пријавил.<br>
> значи 10 сме некаде, неможам  да импресионирам со бројки :))<br>
<br>
</div>10 луѓе се импресивна бројка!<br>
<br>
Честитки за посветеноста на работата, и за апликацијата, на сите кои<br>
се пријавиле<br>
им посакувам да успеат да влезат на саканиот проект.<br>
<br>
Во секоја случај можеби во овој момент до 23 април е најпаменто, сите<br>
10 апликанти<br>
да го презентираат проектот на кој се пријавиле и активностите кои што<br>
ги поправиле,<br>
нивната апликација и алатките и специфичниот начин на работа во секој<br>
проект пооделно.<br>
<br>
На тој начин ќе се даде фокус на проектите и учеството на членовите во<br>
пошироката<br>
заедница на слободен софтвер, отколку на тие 5000 долари и овие 3<br>
месеци на GSoC.<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
<br>
--<br>
Igor<br>
</font></span><div class="HOEnZb"><div class="h5">_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Gorjan<br>