Здраво народе, дали сте расположени за нешто JavaScript во четврток на Програмски Јазици?<br><br>Мислам дека би било добро конечно да се потсобериме и пребројме колку од нас го користат чудото и какви проблеми имаат, па да почниме со размена на знаења и искуства и со овој јазик.<br>


<br>Па ако ви е ќеиф, или пак знајте некој шо исто така го работи JS пишете.<br><br clear="all">Се читаме (Se chitame).<br>