Јас би сакал, но незнам дали ке можам да дојдам бидејки сум од Штип.<br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Apr 16, 2012 at 8:15 PM, Azder <span dir="ltr"><<a href="mailto:azhder@gmail.com">azhder@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Здраво народе, дали сте расположени за нешто JavaScript во четврток на Програмски Јазици?<br><br>Мислам дека би било добро конечно да се потсобериме и пребројме колку од нас го користат чудото и какви проблеми имаат, па да почниме со размена на знаења и искуства и со овој јазик.<br><br>Па ако ви е ќеиф, или пак знајте некој шо исто така го работи JS пишете.<br><br clear="all">Се читаме (Se chitame).<br>
<br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
<br></blockquote></div><br>