<div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote">Треба да одлучиме кого би сакале да викнеме од заедницата или компаниите кои што се занимаваат со слободен софтвер. Ако имате некој идол, човек што знаете дека работи со слободен софтвер и би можел да го презентира истото како бизнис кејс на конференцијата, ве молам испратете предлози на листава.</div>

-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>
</div>