<div class="gmail_quote">2012/4/12 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk" target="_blank">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div class="im"><a href="http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid" target="_blank">http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid</a></div>
<br>
TODO:<br>
- Да се најде простор за 30тина луѓе (од прилика е ова)<br>
- Да се најде решение за интернет + бекап интернет<br>
- Да се бараат спонзори за да пробаме да покриеме храна и софт дринкс<br>
- Да се контактираат заедниците од Бугарија, Албанија, Грција<br></blockquote></div><div><br></div><div><br></div><div>Вики страницата е апдејтувана, најдовме хостел, Sunny Lake Hostel, 12 eur по кревет.</div><div><br></div>

<div>Ни треба помош околу просторија во која што би се оддржал настанот, ако некој може да помогне при посредување околу некое школо или факултетите во Охрид, нека се пријави, сеа за сеа неаме никаков фидбек а времето е кратко.</div>

-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>