<div class="gmail_quote">2012/5/1 Boris Kuzmanov <span dir="ltr"><<a href="mailto:boriskuzmanov2@gmail.com" target="_blank">boriskuzmanov2@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div class="im"><div class="gmail_quote">За место за настанот ја имам човек што може да го прашам, ако има шанси да се одржи настанот на факултетов, ќе го спојам со вас. Па после бркајте ја работава со него, пошто ја баш и немам некое слободно време периодов со оглед на тоа дека иде колоквиумска. </div>

</div></blockquote><div><br></div><div>Се уште немаме никаков фидбек во врска со ова, Мите и Борис рекоа дека би можеле да се распрашаат, така да ве молам пишете кога ќе имате накаква повратна информација.</div><div><br>
</div>
<div>Ако има некој друг што би можел да се распраша за простор нека пише.</div></div>-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>